Over ons

“Monkey bridge” is de Engelse term voor het Nederlandse “Kraaiennest”, het platform bovenin de mast van het schip. De mensen in de monkey bridge helpen de kapitein navigeren. Zij houden het doel in zicht en geven advies over de te varen koers.

Vertaald naar de online marketing branche, is dat precies waar we bij Monkeybridge in geloven. Onze experts helpen jou, als kapitein van jouw bedrijf, online navigeren. Wij bewaken de doelstellingen en adviseren in de juiste stappen om deze te behalen.

Daarnaast is een monkey bridge een touwbrug. Een manier om twee punten met elkaar te verbinden en een kloof te overbruggen. Ook deze symbolische betekenis past bij Monkeybridge als online marketing bureau. Wij verbinden in online marketing inhoud en techniek.

Onze experts

Monkeybridge en Webbouwers

Partners in Online Business

Online marketing is naadloos verbonden met techniek. Tegenwoordig betekent een wijziging in de marketing strategie vaak dat een developer aan de slag moet om – een gedeelte van – de website te wijzigen. Tegelijkertijd moet er voor een succesvolle website, webshop of webapplicatie al bij de ontwikkeling van de code rekening gehouden worden met online marketing.

Bij Monkeybridge werken we daarom samen met onze vaste partner: Webbouwers.com. Wat zijn daarvan de voordelen voor jou?

Samen met Webbouwers.com hebben we al verschillende trajecten succesvol doorlopen. Zij zijn een betrouwbare partner in de realisatie van websites, webshops, webapplicaties en diverse technische vraagstukken. We kennen de mensen achter Webbouwers en weten hoe we met hen moeten communiceren.

Om online groei te realiseren hebben we regelmatig te maken met technische vraagstukken. Zonder specialistische kennis kunnen deze vraagstukken niet opgelost worden. Onze samenwerking met Webbouwers gaat al ver terug. Dit zorgt ervoor dat we over de kennis beschikken om de ‘best practice’ voor jouw business te bepalen. De uitvoering hiervan leggen we in de deskundige handen van onze technische partner. Jouw online groei staat voorop.

Tijdens het traject vormt Monkeybridge de tussenschakel voor jouw bedrijf en Webbouwers. Jij behoudt één vast aanspreekpunt waar je terecht kunt met al je vragen. De communicatie met de technische experts handelen wij af, zodat het traject soepel verloopt.

Gratis en vrijblijvend
Maak vandaag nog een afspraak met een specialist