Feed marketing

Productfeeds

De winst uit jouw webshop maximaliseren? Maak gebruik van de bekendheid van anderen! Om meer producten te verkopen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt investeren in het promoten van je eigen webshop, in de hoop meer bezoekers en klanten te trekken. Een betere optie is om anderen voor jou aan het werk te zetten! Met een product datafeed worden jouw producten getoond op grote, bekende webshops als Bol.com, Marktplaats en Beslist.nl.

Een aantal voorbeelden van veel gebruikte feeds zijn:

  • Google shopping
  • Ebay.com
  • Amazon.com
  • Beslist.nl
  • Marktplaats.nl

"It’s much easier to double your business by doubling your conversion rate than by doubling your traffic." - Jeff Eisenberg

Wat is Feed marketing?

Feed marketing wil zeggen dat het aanbod aan producten op jouw webshop verspreid wordt via bekende aanbieders, naast je eigen webshop. Je maakt op die manier gebruik van de naamsbekendheid, grotere bezoekersaantallen en het gestroomlijnde aankoopproces van de bekende webshops.

Luuk
Luuk Vos
Online consultant

De voordelen van Feed marketing bij Monkeybridge

Bij Monkeybridge hebben we eigen developers in-house. Dit wil zeggen dat we de specialistische technische kennis in huis hebben om de product feed aan jouw voorkeuren aan te passen. Heb je al een bestaande feed, maar werkt deze niet zoals je zou willen? Productfeeds bevatten vaak vervuilde of irrelevante data. Monkeybridge analyseert de feed en bekijkt welke producten en/of merken uit jouw webshop relevant zijn.

Monkeybridge optimaliseert jouw product feed om zo de conversie voor jouw webshop te maximaliseren.

Gratis en vrijblijvend
Maak vandaag nog een afspraak met een specialist